Hediyelik Ürünler

Puzzle

kalp-puzzleKişiye özel bu hediyelik üründe fotoğraflarınız parlak, kaliteli, sağlam karton zemine basılmaktadır. Kişiye özel hediyelik ürün olan Puzzle larımız karton çerçevesi içerisinde hazır yapılmış olarak bulunmaktadır. Arka kısmındaki ayak düzeneğiyle de puzzle larınızı sergiliyebilirsiniz..

Doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü gibi özel günler için sizin resminizde yapboz üretiyoruz. Fotoğraftan puzzle yaptırmak isteyenler için uygun fiyatlı resimli yapboz siparişi alıyoruz. Foto puzzle sipariş sonrası göndereceğiniz fotoğrafın basılması ile hazırlanır. Sevdiğiniz bir resimden size özel yapbozlar yapabiliyoruz. Doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde arkadaşınıza, eşinize veya yakın bir dostunuza hediye verebilirsiniz. Resimli yapboz parçaları yıpranmaya karşı en kaliteli malzeme kullanılmıştır.
UYARILAR

• Fotoğraflarınızın baskılı ürünlerde net çıkması için ışığı iyi almış, çözünürlüğü yüksek, net fotoğrafların tercih edilmesi önerilir.
• Ürünlerin şekil yapısına göre (kare, dikdörtgen vb.) fotoğraf seçimi yine sonuç kalitesini yükseltmektedir. Fotoğrafın istediğiniz ürün üzerine basılabilmesi ve sizi memnun edici bir sonuç verebilmesi için en az 1024 x 768 piksel boyutlarında olmasını öneririz.
• Fotoğraflarınız, tasarım ekibimiz tarafından orantılı olarak büyültülüp / küçültülerek ürüne uygulanmaktadır. Ayrıca fotoğraf, seçilen ürüne uygun olmaması halinde üzerinde oynama yapılıp uygun olarak tasarlanmaktadır. Yine iyi bir sonuç alınamazsa sizinle irtibat kurulup yeni bir fotoğraf göndermeniz istenecektir.
• Yazıların ve resimlerin doğruluğundan emin olunuz. Yazılarda tarafımızdan oynama yapılmadan, büyük küçük harf dahil aynen aktarılmaktadır.

Bir cevap yazın

× Whatsapp Canlı Destek için Tıklayınız